Winterparty XXL – zaterdag 14 december 2019

Jaarlijks wordt er een winterparty georganiseerd door de evenementencommissie van onze club. Een groep vaste vrijwilligers die er ieder jaar een groot succes van weten te maken. Jaarlijks een uitverkochte kantine en altijd een 100% feestgarantie. In dit jubileumjaar kan het feest uiteraard niet ontbreken en daarom is de Winterparty ook hier aanwezig maar dan in XXL vorm!

Jaarlijks komen er al 200 bezoekers naar het feest toe, maar dit jaar is er plaats voor 700 mensen. er komt een grote feesttent op ons sportpark en daardoor kunnen we een nóg groter en spectaculairder feest geven. De bekendste namen uit de Apres-Ski wereld zullen optreden en er een waar gekkenhuis van maken!

De winterparty is een feest voor mensen binnen de vereniging maar tijdens het jubileum is iedereen welkom vanaf 18 jaar. De datum van de winterparty XXL is op zaterdag 14 december 2019.

Het zal een groot spektakel worden met DJ’s en bekende artiesten, maar ook de aankleding van de zaal zal helemaal in winterse sferen zijn en de bezoekers verrassen! Houd de website in de gaten om meer informatie te krijgen over de artiesten en de kaartverkoop!

Bestel nu hier je tickets!

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!