Openingsdag 100 jaar Blauwwit – Zondag 20 januari 2019

Op deze dag, precies honderd jaar geleden, hebben een aantal vrienden in de wijk Mierlo-Hout een voetbalvereniging opgericht. Op initiatief van Tidder van der Burgt en Marinus Ketelaars, met hulp van Willem van de Heuvel, Frits Ketelaars en Jan Leyten werd de oprichting van ‘RKVV Concordia’ in 1919 een feit. Een aantal jaren later werd naam veranderd in ‘RKSV Mierlo-Hout’. Op zondag 20 januari 2019 gaan we dit vieren met de gehele Houtse gemeenschap, collega verenigingen en andere belangstellenden.

De dag begint om 10.15 uur met een Eucharistieviering in onze Sint Lucia kerk in Mierlo-Hout. Als rooms-katholieke sportvereniging (RKSV) hoort dit bij onze vereniging en kijken we samen met de pastoor terug op 100 jaar Blauwwit. Om 14.00 uur is iedereen welkom in onze feestelijk aangeklede kantine waar de receptie van start gaat.

Aansluitend zal er ook een feestavond plaats vinden ter ere van deze memorabele dag voor de voetbalvereniging. Niemand minder dan Joël Borelli zal voor een enorm feest zorgen! Feest-DJ Geert Verschuren en Senna Willems met haar prachtige stem zullen de dag compleet maken en er ook een mooi feest van maken.

Deze dag en avond staan in het teken van een reünie en hier zullen vele herinneringen opgehaald worden en veel sterke verhalen verteld worden, maar er zal ook gefeest worden!

Deze dag geldt als de officiële start van het jubileum. De aftrap zal hier plaatsvinden voor de rest van het feestjaar! Een feestjaar wat niet snel vergeten zal worden…

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!